Den siste vals med vindkastene

Seilasen fra Gambia – Kapp Verde, ble et krevende hav-kryss med mye sjøsyke store deler av veien over. Vi fikk matet fiskene store deler av veien, og titt og ofte fikk vi besøk av flyve-fiskene ombord i båten.

«Vi la ut frå Banjul, Gambia 12:00 den 18.November og ankom Sao Vicente, Kapp Verde 17:00 22.November. Vi hadde då unnagjort 550nm med vind frå nordaust. Skuta holdt omlag 6-7knop heile vegen. Mannskapet gjekk inn i sjøsjuka ca 16:00 den 18.November og gikk rolig ut i friskmelding ila 21.November. Matmengda på ferda tilsvarte ein dagsrasjon fordelt på fem dagar så ved ankomst spiste vi både to og tre middagsrettar. Har holdt det gåandes for å spise seg til energi. Samtlige av mannskapet var øre og svimle ved ankomst, men er no godt på bedringens vei. Vi slappa no av med rolig dagsrytme» Kaptein Tobias, 24.11.2016